post

Vroeger was een telefoon alleen bedoeld om mee te bellen. Langzaamaan kon je er ook berichten mee sturen, spelletjes spelen of op het internet surfen. Tegenwoordig is een telefoon niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven van de meeste mensen. Steeds meer dingen zijn mogelijk op een mobiele telefoon, en ze zien er ook steeds luxer uit. Naast de telefoon zelf zijn er ook steeds meer dingen te verkrijgen als accessoires. Ben je benieuwd naar die accessoires? Lees snel verder.

Popsocket

De kans is groot dat je dit wel eens voorbij hebt zien komen. Het is een soort plastic rondje die je op de achterkant van je telefoon of smartphonehoesje plakt (zie afbeelding, links). Je ‘popt’ het rondje als het ware omhoog waardoor je je vingers er omheen kan doen. Zo hoef je je telefoon niet echt meer vast te houden, heb je betere grip en valt hij niet zomaar uit je handen. Ideaal, en het ziet er ook nog eens leuk uit.

Powerbank als telefoonhoesje

De welbekende powerbanks zijn erg handig. Wat misschien minder handig is, is het feit dat je hem mee moet nemen aan een kabel. Tegenwoordig bestaan er echter ook telefoonhoesjes die je telefoon opladen. Het ziet er dus gewoon uit als een telefoonhoesje, het enige verschil is dat het wat dikker is. Zo kun je dus erg gemakkelijk je telefoon altijd opladen zonder met kabels en zware powerbanks te slepen. Superhandig!

Selfiestick

Ook dit kennen de meeste mensen vast wel. Door middel van een selfiestick maak je gemakkelijk een foto van alleen jezelf of van jezelf met een groep, vandaar ook de naam ‘selfie’ stick. Voor het geval dat je het niet kent, het zijn langwerpige stokken waar je je telefoon in vastzet. Met een kleine afstandsbediening kun je op een afstand de foto maken. Dit is leuk om te gebruiken als je ook meer achtergrond op de foto wil, bijvoorbeeld als je bij de Eiffeltoren staat.

Telefoonlens

Dit bestaat al een tijdje, maar is erg leuk om een keer mee te spelen. Het is een klein lensje die je om je telefoon heen klemt, over je smartphonecamera heen. Op die manier komt het beeld van je smartphonecamera er heel anders uit te zien. Zo krijgen de foto’s en video’s die je met je telefoon maakt een heel ander uiterlijk. Zeker een aanrader om een keer te spelen met dit soort verschillende lenzen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.