Apple is een van de grootste spelers als het gaat om elektrisch apparatuur. En wanneer we het hebben over de iPhone waarschijnlijk de grootste van de wereld! We kennen ze allemaal wel, de iPhone 1 tot en met de iPhone 7. Elk jaar komen ze met een nieuw model iPhone en de keuze is dan ook erg groot. Naast de verschillende modellen iPhone hebben ze binnen die modellen weer enkele keuzes zoals de iPhone plus versies. Het kiezen word er dan ook niet makkelijker op. Daarom zijn wij er om je te helpen informeren naar de verschillende modellen en versies van de iPhone.

Lees en ontdek!

Hoe wij jouw kunnen informeren? Dit doen we door middel van interessante, informerende en adviserende artikelen over smartphones. Erg interessant en lekker weg te lezen. Geen onnodige informatie maar gewoon direct en altijd relevant. Relevant en direct omdat we altijd de volgende 4 puntjes behandelen:

  • De prijs
  • Het formaat, scherm en gewicht
  • De Software
  • De hardware

En dat is precies wat jij wil weten voor dat je tot aankoop over gaat.

Leer een iPhone model kennen

De iPhone moet natuurlijk wel aansluiten aan jouw wensen. Daarom vinden wij het belangrijk dat jij de juiste informatie ontvang. De juiste informatie over het model waar jij geïnteresseerd in bent. Iedereen gebruik hem weer ergens anders voor. De een gebruikt zijn iPhone voor zakelijk gebruik en de ander speelt er het liefst een spelletje op. Je gebruikt hem daarnaast 1 tot 2 jaar lang dus hij moet naar behoren functioneren. Deze aspecten proberen we te behandelen in onze artikelen zodat jij een beeld krijgt welke iPhone het beste bij je past.

Overgaan tot aankoop

Nu heb je een keuze gemaakt en hebben wij ons werk gedaan! We hebben je als het goed is de juiste informatie gegeven en ben jij er 100% van overtuigd dat dit hem gaat worden. Succes bij je aankoop!

Ook mooie merken zijn bijvoorbeeld Huawei en Sony, hiervoor hebben we per merk zeer interessante en informatieve artikelen. De moeite waard om eens te lezen!