post

We maken ontzettend veel gebruik van onze smartphone en om die reden wil het toestel nog wel eens leger en leger raken, afhankelijk ook van het gebruik en waarvoor je het gebruikt. Zaak dus om steeds een goede lader voorhanden te hebben, zodat je wel steeds bereikbaar blijft en kunt blijven doen wat je deed op je smartphone. Lees hier meer over het opladen van de iPhone en over de iPhone oplader.

Schaf altijd een oplader aan die geschikt is voor je iPhone

Voor de duidelijkheid; een iPhone heeft een ingebouwde, oplaadbare lithium-ion batterij. Met een dergelijke batterij zal je iPhone steeds op de best mogelijke wijze werken en kun je er erg lang mee vooruit. Ander kenmerk van deze batterij is dat het een zeer hoge vermogensdichtheid heeft en een lange levensduur. Dan dien je echter wel de juiste iPhone oplader aan te schaffen.

Geschikte iPhone opladers voor scherpe prijzen

Met een oplader die niet speciaal voor de iPhone gemaakt is, richt je eerder schade aan het toestel aan dan dat de batterij opgeladen raakt. Veel mensen denken het met een universele oplader te kunnen, niets is echter minder waar. Er zijn gelukkig wel adresjes waar je goedkoper een iPhone oplader aan kunt schaffen. Kijk maar eens op www.kabelmix.be. Daar zie je prima iPhone opladers tegen scherpe prijzen. Verstandig om zo’n oplader te kopen.

Probeer het niet met een universele oplader

Het opladen zelf dan, nadat je een iPhone oplader hebt gekocht op kabelmix.be. Idealiter houd jij je batterijniveau steeds op een waarde tussen de 20 en 80 procent. Nog steeds denken veel mensen dat het goed is om de batterij eerst volledig leeg te laten lopen voor je de iPhone oplader gebruikt. Dat is echter bezijden de waarheid, Het is zelfs beter om de iPhone in deeltjes op te laden dan ineens van 0 naar 100 procent. Koop je een nieuwe iPhone dan krijg je er standaard een iPhone oplader bij. Gaat die stuk, zoek dan een oplader die geschikt is voor de iPhone, en probeer het niet met andere opladers. 

iPhone door gebruik verkeerde oplader niet meer bruikbaar

Je zult niet de eerste zijn die op een dergelijke manier ernstige schade veroorzaakt aan de iPhone. Er zijn zelfs gevallen bekend dat de iPhone na het gebruik van een verkeerde oplader niet meer te gebruiken was. Ook een geschikte iPhone oplader hoeft niet duur te zijn. Zorg echter wel dat je altijd een oplader gebruikt die bewezen geschikt is voor je iPhone. Anders kunnen de gevolgen groot zijn en zul je het zelfs wellicht even zonder je smartphone moeten stellen. En dat wil helemaal niemand. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.