post

Eén van de grootste nadelen van de iPhone 8 is dat deze best glad zijn om in je hand vast te houden. Daaruit volgt dat het vaker een noodzaak wordt om een iPhone hoesje te gebruiken.

In deze review nemen we een iPhone 8 hoesje van Gustaav onder de loep.

0,3 mm … dun.

Alle hoesje van Gustaav zijn 0,3 mm dik … of eerder dun te noemen. Deze hoesjes vormen als het ware een tweede huid rond je iPhone. Hierdoor mag je niet al te veel bescherming verwachten tegen een eventueel accident met je iPhone.

Bescherming tegen krasjes is er natuurlijk wel, vooral aan de achterkant en zijkanten. Daarnaast zijn de knoppen en aansluitingen perfect open zijn gehouden. Qua pasvorm past dit hoesje perfect rond je iPhone.

Qua kleuren kan je kiezen tussen Gitzwart, Gitwit of Zwart. Het zwarte hoesje heeft onze voorkeur. Dit hoesje heeft een iets ruwere structuur meegekregen, waardoor je iPhone net dat beetje meer grip krijgt.

Heb je altijd een Jet Black of Jet White iPhone willen hebben, dan zijn voor jou Gitzwart of Gitwit de beste optie. Het enige nadeel aan deze kleuren is dat het Apple logo niet meer zichtbaar is.

Uiteindelijk is er helemaal geen logo zichtbaar, want Gustaav maakt deze hoesjes logovrij. Een ideaal hoesje voor de minimalisten onder ons.

Kijken we naar de prijs, dan zitten de hoesjes van Gustaav zeker op een schappelijke prijs. Zo kost elk hoesje, ongeacht de kleur of type iPhone €17,95

Leave a Reply

Your email address will not be published.